2013-06-19 09:26:43• hírek • Póti Orsolya

VV Ágica külföldre menekül milliós tartozása elől

Akár a világ legboldogabb embere is lehetne Szögeczki Ági, hiszen alig egy hónap múlva életet ad első gyermekének.

Azonban örömét beárnyékolja, hogy bedőlt svájcifrank-hitele miatt bármelyik pillanatban elveszítheti otthonát, ráadásul hiába árverezik el a lakást, a fennmaradó tartozást még hosszú évekig törlesztheti.

– Jelenleg albérletben élünk, a lakásom pedig üresen áll, ugyanis még mindig nem sikerült eladni. Amikor a törlesztőrészleteim havi kétszázhatvanezer forintra emelkedtek, nem bírtam fizetni, így a bank rátette a kezét, azonban egyelőre ők sem találtak rá vevőt. Bármilyen fájó is az otthonom tényleges elvesztése, szeretnék már túl lenni rajta, hiszen jelenleg azt sem tudom, mennyi a hátralékom.

Annyi bizonyos, ha jó áron adja el a bank, akkor is marad néhány millió forintnyi tartozásom, amit ki tudja, meddig kell még törlesztenem – sóhajtott Ágica, aki 2008-ban még boldogan költözött be a XVIII. kerületi lakásba, amelynek akkoriban még száznegyven ezer forint körül mozgott a havi törlesztőrészlete. Ám a sokat emlegetett gazdasági válság becsapott, és ahogy teltek a hónapok, úgy rúgott egyre magasabbra a havonta fizetendő összeg. Nem csoda, hogy Ágicát teljesen kikészítették a történtek.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: